ΑΤΜ της Παγκρήτιας Τράπεζας θα τοποθετηθεί στους Αγίους Δέκα

0
745

Ευχάριστα νέα είχαμε σχετικά με το σοβαρό θέμα έλλειψης ΑΤΜ που προέκυψε τις τελευταίες εβδομάδες. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, ως Συμβούλιο Κοινότητας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή για τη συνεχή και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε, καθώς και τους τοπικούς οικονομικούς φορείς που στήριξαν ενεργά την όλη προσπάθεια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας:

Την δέσμευση για τοποθέτηση μηχανήματος ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) σε κεντρικό σημείο του οικισμού Αγίων Δέκα ανέλαβαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Παγκρήτιας Τράπεζας, Γιάννης Σηφάκης και ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής & Ψηφιακής Τραπεζικής, Αντώνης Βουράκης, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, Λευτέρη Κοκολάκη, εκπροσώπους του Τοπικού Συμβουλίου και φορέων της περιοχής, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Η τοποθέτηση του ΑΤΜ θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα (σύμφωνα με τους εκπροσώπους της τράπεζας ως τα μέσα Ιουνίου), με στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν στενής συνεργασίας και έντονων πιέσεων που ασκήθηκαν από την δημοτική αρχή, το Τοπικό Συμβούλιο Αγίων Δέκα και τους φορείς της περιοχής.

«Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι η Παγκρήτια Τράπεζα έλαβε, τελικά, υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα και τις ανάγκες των κατοίκων των Αγίων Δέκα και της ευρύτερης περιοχής και ανέλαβε τουλάχιστον την συγκεκριμένη δέσμευση, μετά από τις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.”