Δημοπρατήσεις νέων έργων στους Αγίους Δέκα

0
750

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για την Κοινότητά μας, αφού μετά από ενέργειες του Δήμου Γόρτυνας προχωρά η δημοπράτηση νέων έργων στους Αγίους Δέκα.

Τα έργα αυτά είναι η κατασκευή παιδικής χαράς και οι εργασίες περίφραξης-ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου. Πρόκειται για δύο έργα συνολικού προϋπολογισμού 493.000 €. Τα χρήματα προέρχονται από κρατικά χρηματοδοτικά προγράμματα, με μικρή συμμετοχή  του Δήμου Γόρτυνας από έσοδα.

Ως Κοινότητα, όπως πράττουμε πάντα, βοηθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις στη σύνταξη και ωρίμανση των μελετών, καθώς και στη χρηματοδότηση των έργων αυτών. Συνεπώς, η δημοπράτησή τους από το Δήμο Γόρτυνας μας βρίσκει ιδιαίτερα ικανοποιημένους.

Εκτός απροόπτου, τα δύο έργα αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2022 και να ολοκληρωθούν το 2023. Παρακάτω βλέπετε τη χωροθέτηση της παιδικής χαράς βορείως του Δημοτικού Σχολείου και ενδεικτικές φωτογραφίες της περίφραξης και των πυλώνων φωτισμού που θα τοποθετηθούν γήπεδο. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε έργο ξεχωριστά θα δημοσιευτούν με την έναρξη των εργασιών.

1
περίφραξη
ιστός-φωτισμού
previous arrow
next arrow

Όσον αφορά στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι εργασίες αποκατάστασης του επισκοπείου καθυστερούν εξαιτίας τεχνικών  προβλημάτων που προέκυψαν με την οροφή του κτηρίου. Από την άλλη, οι εργασίες διαμόρφωσης της αυλής του γηροκομείου και η αναβάθμιση του αγροτικού δρόμου Άγιοι Δέκα-Χουστουλιανά, αναμένεται να προχωρήσουν με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών.