Δημοπρατείται στις 30 Δεκεμβρίου 2014 το έργο «Εργασίες συντήρησης – επισκευής γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Δέκα»

0
1134

 Μετά από πολύ καθυστέρηση η οποία είχε  να κάνει κυρίως  με τη χρονοβόρα διαδικασία που απαιτείται για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, δημοπρατείται επιτέλους το έργο που αφορά στην κατασκευή μεταλλικής κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού μας.

Η περιληπτική διακήρυξη δημοπρασίας του έργου δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες και στο ΦΕΚ και οι εργολάβοι δημοσίων έργων καλούνται πλέον να καταθέσουν τις οικονομικές τους προσφορές κατά την ημερομηνία διεξαγωγής  του διαγωνισμού στις 30 του μηνός.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 33.000,00 €  και η πίστωση προέρχεται από εθνικούς πόρους (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).

Συγκεκριμένα πρόκειται να κατασκευαστεί μεταλλική κερκίδα χωρητικότητας 150 θέσεων, υπερυψωμένη  από το έδαφος (βάση κερκίδας) κατά 1,70 μέτρα,  με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως η μεταλλική κερκίδα που έχει ήδη κατασκευαστεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Γαλιά του Δ. Φαιστού.

Αν και με καθυστέρηση, το ευχάριστο είναι ότι η διαδικασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και με τη νέα χρονιά οι κερκίδες του γηπέδου μας θα είναι πραγματικότητα.

kerkides Galias 007
Η μεταλλική κερκίδα στο γήπεδο της Γαλιάς