Δύο χρόνια ενημέρωσης από την Κοινότητα Αγίων Δέκα

0
763

Συμπληρώνεται τον Μάρτιο ο δεύτερος χρόνος λειτουργίας της ανανεωμένης ενημερωτικής ιστοσελίδας της Κοινότητας Αγίων Δέκα, agioideka-gortyna.gr.

Στο διάστημα αυτό αναρτήθηκαν 40 άρθρα, τα οποία μέχρι τώρα έχουν 21.000 προβολές. Η στήριξή σας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και γι’αυτό σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις που αφορούν στην Κοινότητά μας. Επίσης, στις ενότητες που διαχειρίζεται ο συγχωριανός μας Ηλιάκης Νεκτάριος, μπορείτε να βρείτε παλιές φωτογραφίες και άλλο υλικό από το παρελθόν της περιοχής μας ή ακόμα να στείλετε τις σκέψεις σας και τα ποιήματά σας.

Θυμίζουμε τέλος ότι έχει δημιουργηθεί ομάδα στο facebook για την ανάρτηση των νέων της Κοινότητας (https://www.facebook.com/agioi.10), όπου όσοι το επιθυμούν μπορούν να γίνουν μέλη για να ενημερώνονται άμεσα.

Η προσπάθεια ενημέρωσης για τα κοινά του χωριού μας θα έχει συνέχεια. Με γνώμονα την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.

* Η αναδημοσίευση των άρθρων είναι ελεύθερη για όλους. Παρακαλούμε όμως να αναφέρεται η ιστοσελίδα agioideka-gortyna.gr ως πηγή.