Συγκέντρωση ζωοτροφών για τις ανάγκες των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Γορτυνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

0
1000

Μια ιδιαίτερη δράση αναπτύσσει ο Δήμος μας προκειμένου να στηρίξει τους πυρόπληκτους του “αδελφού” Δήμου Γορτυνίας, στην Αρκαδία Πελοποννήσου. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου μας:

“Πρωτοβουλία για την στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Δήμο Γορτυνίας, της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, αναλαμβάνει ο Δήμος μας. Κατόπιν επικοινωνίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Γορτυνίας, ενημερωθήκαμε ότι οι ανάγκες των πυρόπληκτων σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης έχουν καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό, για τους επόμενους μήνες. Υπάρχει, ωστόσο, μεγάλη και διαρκής ανάγκη για την συγκέντρωση ζωοτροφών.

Παρακαλούνται, όσοι δημότες μας, φορείς, σύλλογοι και επιχειρήσεις επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια, να προσέρχονται στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, από την Δευτέρα 16 Αυγούστου ως την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00, προκειμένου να προσφέρουν τροφές για ζώα (αιγοπρόβατα, βοοειδή, κουνέλια, πουλερικά, χοίρους, άλογα, γάτες, σκύλους κλπ.). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση στήριξης των πυρόπληκτων του Δήμου Γορτυνίας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2892340334, 2892340350, 2892340351, καθώς και στο e-mail: gortyna@gortyna.gr.”