Συγκεντρωτική ενημέρωση (Ιούνιος – Αύγουστος 2020)

1
950

Σημαντικές δράσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας πραγματοποιήθηκαν κατά την καλοκαιρινή περίοδο στους Αγίους Δέκα.  

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τοποθετήθηκαν ηλιακά φωτιστικά σε σημεία που υπήρχαν ελλείψεις του δημοτικού φωτισμού.
  • Πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης-καθαρισμού σε μέρος του αγροτικού δικτύου.
  • Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του χωριού μας, συνολικού μήκους 250 μέτρων. Από την πλευρά του Συμβουλίου Κοινότητας έχει γίνει καταγραφή των αναγκών που υπάρχουν ώστε να προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε μελλοντικά.
  • Τοποθετήθηκε νέα στάση ΚΤΕΛ στην ανατολική πλευρά του οικισμού, απαραίτητη λόγω των φθορών που είχε υποστεί η παλιά στάση.
IMG_20200614_000449
1
IMG_20200805_140741
IMG_20200912_184907~2
previous arrow
next arrow

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ Τσικνάκη, οι οποίοι διέθεσαν τους πόρους και το προσωπικό για την ολοκλήρωση των παραπάνω δράσεων.

Άλλες σημαντικές εξελίξεις

Το διάστημα που μεσολάβησε σχεδόν ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Ένα σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν η αχρήστευση μιας από τις γεωτρήσεις του χωριού μας. Για την επίλυση του προβλήματος έχουμε ζητήσει την κατεπείγουσα διάνοιξη νέας γεώτρησης.

Τέλος, βγήκε στον “αέρα” ο διαγωνισμός για την Αποκατάσταση του Επισκοπικού Μεγάρου. Με τα τωρινά δεδομένα, οι εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του 2020.