Προϋπολογισμός 2020

1
1270

Τα αιτήματα μας από τη Δημοτική Αρχή όσον αφορά στον προϋπολογισμό του 2020 αποφασίστηκαν σε ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου, το πρακτικό της οποίας επισυνάπτεται παρακάτω. Συνοπτικά, αποφασίσαμε να ζητήσουμε έργα/μελέτες μικρής σχετικά αξίας αλλά μεγάλης σημασίας.

Όσα ζητήσαμε πάντως μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο αν υπάρχουν τα αντίστοιχα χρήματα στον προϋπολογισμό. Επομένως, με την ψήφισή του είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενημερωθούν οι συγχωριανοί για το τι αναμένεται να γίνει φέτος στην Κοινότητά μας.

Προκειμένου να σχηματιστεί σαφέστερη εικόνα, στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται το σύνολο των κονδυλίων που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό για το έτος 2020, σε ό,τι αφορά την Κοινότητά μας.

Βάσει των παραπάνω, θεωρούμε ότι ο προϋπολογισμός του Δήμου Γόρτυνας βρίσκεται σε θετική για την Κοινότητά μας κατεύθυνση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Όπως και πέρυσι, με την ευκαιρία της πρόσφατης έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου Γόρτυνας για το 2021, παρουσιάζουμε τα έργα και τις δράσεις που αναμένουμε στην Κοινότητά μας για φέτος. […]

Comments are closed.