Υποβλήθηκε η πρόταση χρηματοδότησης για την κατασκευή παιδικής χαράς στους Αγίους Δέκα

1
332

Σε προηγούμενο άρθρο, αναφερθήκαμε στην μελέτη που είχε ετοιμάσει το Συμβούλιο Κοινότητας για την κατασκευή παιδικής χαράς στο χωριό μας. Η συγκεκριμένη μελέτη εξετάστηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, με αποτέλεσμα να γίνουν όσες τροποποιήσεις κρίθηκαν αναγκαίες για τον βέλτιστο σχεδιασμό της εγκατάστασης.

Μετά την οριστικοποίηση της μελέτης ακολούθησε η συγκέντρωση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε εγκαίρως με αποτέλεσμα να είμαστε έτοιμοι πλέον να εντάξουμε την παιδική χαρά σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την κατασκευή της.

Ανταποκρινόμενος άμεσα, ο Δήμος Γόρτυνας προωθεί τη χρηματοδότηση του έργου “Δημιουργία παιδικής χαράς εντός οικισμού Αγίων Δέκα” σε σχετικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου. Στην παρούσα φάση έχει υποβληθεί η πρόταση του Δήμου, με την αξιολόγησή να αναμένεται εντός τριμήνου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Πράσινο Ταμείο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Όπως είχαμε γράψει πριν λίγους μήνες, ο Δήμος Γόρτυνας είχε προτείνει προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο το έργο “Δημιουργία παιδικής χαράς εντός οικισμού Αγίων Δέκα”, του οποίου η μελέτη εκπονήθηκε με προσωπική εργασία μελών και φίλων του Συμβουλίου Κοινότητας και τη σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι κατά την προχθεσινή συνεδρίασή του (04/11/2020), το Πράσινο Ταμείο αποφάσισε τη χρηματοδότηση του παραπάνω έργου. […]

Comments are closed.