Χαιρετισμοί

Αγαπητοί  συγχωριανοί και  φίλοι

Με την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του χωριού μας επιδιώκουμε μια σύγχρονη επικοινωνία με  εσάς τους  συγχωριανούς μας  απανταχού  της γης,  αλλά και με τους  γνωστούς και φίλους μας και όλους όσους επιθυμούν να μάθουν  για το χωριό μας.

Η αστυφιλία που λαμβάνει χώρα εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας, έχει επηρεάσει δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό και το χωριό μας, αφού  μεγάλος  αριθμός  συγχωριανών μας  ζει  και εργάζεται  μακριά από το χωριό. Για το λόγο αυτό υλοποιήσαμε την κατασκευή του επίσημου Portal του χωριού μας στο οποίο θα βρίσκετε τα    τελευταία νέα του χωριού, ανακοινώσεις, πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το χθες και το σήμερα, άρθρα και απόψεις για διάφορα θέματα, αγγελίες, βίντεο, και άλλα πολλά.

Η προσπάθεια μας για διαρκή ενημέρωση θα είναι συνεχής

Σ΄ αυτή την  προσπάθεια  θα θέλαμε  να  σας επισημάνουμε  ότι οι δικέ σας υποδείξεις, σχόλια και   παρατηρήσεις  θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες και θα μας βοηθούν στην ανανέωση και τον  εμπλουτισμό της σελίδας μας. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι στόχος της σελίδας αυτής είναι η επικοινωνία μεταξύ μας,  η άμεση ενημέρωση σας και η ανάδειξη του χωριού μας.

Υποστηρίξτε  αυτή την προσπάθεια με τις ιδέες σας , συνεισφέρετε με άρθρα και υλικό ώστε να υπάρχει μια συνεχής ανανέωση της σελίδας μας.

Καλή  περιήγηση

  Ο πρόεδρος   και τα μέλη
της   Κοινότητας  Αγίων Δέκα

Για να έρθετε σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο ή για να στείλετε άρθρα και υλικό χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Αρχείο για επισύναψη:

  Το μήνυμά σας

  Πληκτρολογήστε τον κωδικό captcha στο παρακάτω πεδίο: